Qui som

AC Construcció és la unitat de negocis d’Also Casals que té la missió d’integrar solucions innovadores en el sector de la construcció, amb capacitat per a assumir projectes claus en mà de forma àgil, responent així a les necessitats del client amb un equip tècnic, especialitzat, expert i format específicament en els àmbits d’actuació següents:

  • Projectes claus en mà en construcció, rehabilitació i reformes integrals o parcials d’habitatges, banys, cuines i piscines, etc.
  • Projectes claus en mà, reformes i interiorisme en locals comercials i negocis.
  • Projectes claus en mà en la construcció o reforma de naus industrials (cubetes, bancades per a maquinària i canalitzacions, micropilons i construccions especials, etc.).
  • Construcció, rehabilitació, reformes i manteniment en edificacions, carrers i canalitzacions.

AC Construcció cobreix l’àmbit geogràfic de tot el territori català i zones de les comunitats autònomes de l’Aragó i el País Valencià.

AC Construcció combina l’experiència de professionals amb més de 30 anys en el sector i l’energia i les idees renovadores de gent jove i amb formació. Basant-nos en una direcció d’obra eficaç, una execució professional i una coordinació entre especialitats impecables, aconseguim fer realitat els vostres projectes.

Els nostres clients

Vols saber com oferim les nostres solucions?