Qui som AC Construcció

AC Construcció som una empresa especialitzada en una àmplia varietat de serveis en el món de la construcció, obres i reformes. Som la unitat de negoci de construcció de l’empresa Also Casals, que integra verticalment tots els serveis que intervenen en una obra, per tant, amb nosaltres tens el millor col·laborador per a fer els teus somnis realitat. Innovació, servei i qualitat defineixen la nostra manera de treballar.

La nostra empresa combina l’experiència de professionals amb més de 30 anys en el sector i l’energia i les idees renovadores de gent jove i amb formació. Per això, basant-nos en una direcció d’obra eficaç, una execució de professional i una coordinació entre especialitats impecable, aconseguim que els projectes es facin realitat. Gràcies a l’estreta col·laboració amb què treballem amb l’empresa Hexagons Disseny d’Interiors, podem fer realitat els somnis dels clients més exigents.

Missió

Ser el millor soci per als nostres clients, aportant valor que ajudi a fer els seus projectes realitat, basant-nos en tres pilars fonamentals: innovació, servei i qualitat.

A Also Casals Instal·lacions desenvolupem la nostra activitat empresarial en la millora continuada en totes les àrees de l’empresa, fomentant la implicació i motivació dels nostres treballadors. Invertim en seguretat per poder fer la nostra feina amb 0 riscos i invertim en maquinària i tecnologia perquè els nostres clients obtinguin el millor servei i la millor qualitat.

Visió

La nostra visió es ser reconeguts com l’empresa líder en serveis integrals des de les Terres de l’Ebre a Catalunya, l’Aragó i València, mantenint sempre un excel·lent nivell de qualitat i la confiança dels nostres clients.

Valors

Els nostres principals valors són l’esforç, el treball en equip i la professionalitat que ens permet avançar contínuament i millorar en totes les àrees de l’empresa. Millorem constantment la qualitat i el servei que prestem als nostres clients, ja que la seva confiança i reconeixement és un dels principals objectius de la nostra empresa.

 SEGURETAT

        Garantir la seguretat i protecció del nostre equip davant de qualsevol risc.

 LIDERATGE I EMPRENEDORIA

        Provocar el canvi i garantir un futur millor.

 INNOVACIÓ

        Buscar sempre nous productes, serveis i sistemes de gestió per continuar sent líders.

 QUALITAT

        Buscar l’excel·lència.

 FORMACIÓ

        Fer de la formació en tots els nivells de l’empresa el conductor en la millora dia a dia.

Veniu a visitar-nos

Ens trobareu al C/Barcelona, 74 de Tortosa (43500)

Els nostres clients

Vols saber com oferim els nostres serveis ?