Solucions de construcció per a la indústria

El millor soci per als teus projectes! Integrem verticalment totes les solucions que intervenen en una construcció

Com a empresa de serveis de construcció per a la indústria, oferim solucions en naus industrials, cubetes, bancades per a maquinària, canalitzacions, micropilons i construccions especials industrials, a més de projectes claus en mà. Descobriu-lo i no us haureu de preocupar de res!

Ens encarreguem de gestionar tot tipus d’obres, reformes i rehabilitacions per a indústries, des de les feines més petites fins als projectes més complexos, sempre buscant solucions eficients i segures.

Disposem d’una oficina tècnica especialitzada per atendre les necessitats del sector industrial, des de petits muntatges o instal·lacions fins a grans obres o projectes d’envergadura.

Des de fa 30 anys, treballem per oferir les millors solucions per a les indústries, adaptant-nos a les necessitats horàries de les línies de producció, buscant la manera de dur a terme els treballs amb les mínimes repercussions, seguint tots els protocols de seguretat i la normativa vigent.

Els nostres professionals estan en constant formació per poder aplicar els sistemes més avantguardistes, els materials més resistents i les actuacions més sostenibles amb estrictes mesures de seguretat.

Tractem cada projecte amb particular atenció, oferint les millors solucions per a cada cas i satisfent les necessitats i interessos dels nostres clients. Solucionem i resolem problemes i aconsellem sobre les utilitats i beneficis de cada sistema, eliminant costos innecessaris.

Solucions professionals

Deixa a les nostres mans l’anàlisi, el disseny, la construcció, la instal·lació, la gestió, el finançament, el manteniment i la reparació i no t’hauràs de preocupar de res.

Des de Tortosa, on està situada la nostra empresa, donem cobertura a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, el camp de Tarragona, el nord de València i l’Aragó.

 

Projectes relacionats

Els nostres clients

Vols saber com oferim les nostres solucions?