Solucions de construcció per a obra pública

Com a empresa de solucions de construcció per a obra pública, oferim solucions en construcció, rehabilitació i manteniment, reformes i construccions en edificis sociosanitaris, carrers o canalitzacions.

Ens encarreguem de gestionar tot tipus d’obres, reformes i rehabilitacions per al sector públic, des de les feines més petites fins als projectes més complexos, sempre buscant les solucions més eficients i segures.

Els nostres professionals estan en constant formació per poder presentar els sistemes més innovadors, els materials més ecològics i les actuacions més respectuoses amb el medi ambient.

Des de fa 30 anys, treballem cada dia per oferir les millors solucions per al sector públic i sociosanitari, ens adaptem a les necessitats específiques seguint els protocols de seguretat corresponents i la normativa vigent per tal de solucionar i resoldre problemes en el menor temps possible.

Solucions professionals

Deixa a les nostres mans l’anàlisi, el disseny, la construcció, la instal·lació, la gestió, el finançament, el manteniment i la reparació i no t’hauràs de preocupar de res.

Des de Tortosa, on està situada la nostra empresa, donem cobertura a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, el camp de Tarragona, el nord de València i l’Aragó.

Projectes relacionats

Els nostres clients

Vols saber com oferim les nostres solucions?